středa 6. ledna 2016

Odkaz dračích jezdců v luxusním vydání

Před Vánoci vyšlo luxusní vydání všech 4 dílů Odkazu dračích jezdců. Přítel na něj náhodou narazil v obchodě a protože je velký fanoušek Eragona, okamžitě věděl, že by to byl úžasný vánoční dárek. A tak se i stalo :)

Protože jsem o něm na internetu neviděla jedinou zmínku, tak jsem se (i kvůli neustálému naléhání přítele) rozhodla, že tuto nádhernou knihu nafotím a napíšu o ní článek, aby se o ní mohli dozvědět i jiní fanoušci Eragona.


Hned na první fotce vidíte srovnání s klasickými hardbackovými vydáními. Souborné vydání je obrovská a těžká kniha. Obálka je z imitace kůže, s pozlacenými nápisy a rohy. Už zvenku kniha vypadá jako kdyby Odkaz dračích jedzců byla starodávná kronika.


Hřbet knihy je taky naprosto luxusní.

 

To dračí oko je naprosto úchvatné.


Na začátku každého dílu je stejný obrázek, jako na starých vydáních na obálce.


Stránky jsou zdobené, vypadají jako starý, zažloutlý papír, okraje jsou jakoby ohmatané a opotřebované.



Nechybí ani pořádná "zlatá" záložka.


Začátky kapitol jsou ozdobeny dračím okem.


Kniha je uložena v papírovém boxu s plastovým víkem, aby byla chráněna.


Je to opravdu nádherná kniha, která potěší nejednoho fanouška dračích jezdců a je to takový sběratelský klenot, stejně jako ilustrované vydání Harryho Pottera.

Co na knihu říkáte, líbí se vám?  Věděli jste že vyšla, nebo se o ní dozvídáte až teď? Budu moc ráda za vaše komentáře :)




7 komentářů:

  1. Neměla jsem ani tušení, že se něco takového chystá! Vypadá to úžasně!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě proto jsem článek napsala a jsem moc ráda, že slouží svému účelu :)

      Vymazat
  2. Vypadá to opravdu krásně. Sama mám jen 2 knihy z celé série a upřímně, tohle by byla moc krásná náhrada, za ty nekoupené dva díly, ale prakticky se to musí číst hrozně naprd :D Ale tuhle knihu stejně nekupuje nikdo kvůli čtení, ale protože je to taková kráska :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo to by byla, ale je to na čtění spíš doma u stolu nebo s knihouv klíně :D Ale jak říkáš, je to spíš sběratelský kousek, na který je člověk hrdý a rád si ho prohlíží. Ale věřím, že přítel si ji přečte, já zůstanu raději u těch starých vydání :)

      Vymazat
  3. Vim o ni, ale nazivo jsem ji jeste nevidela, takze diky za prohlidku, vypada naprosto bozsky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem moc ráda, že ses díky mě do ní mohla podívat :)

      Vymazat
  4. Rozhodně krásný sběratelský kousek, jako student ale preferuji skladnější literaturu - třeba i tu elektronickou, přestože nevoní :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mě moc potěší a ráda na něj odpovím :)